Drum Cirkel

In een drumcirkel kies je de trommel die jou het meeste aanspreekt. Je leert op een speelse manier verschillende ritmes spelen en improviseren. Samen muziek maken geeft plezier, energie, ontspanning en vermindert stress.

Duur: 60 minuten

10 t/m 50 deelnemers

Prijs: 75,- euro per deelnemer

Body Percussie

In deze workshop leren de deelnemers op een energieke en speelse manier ritmes maken met hun lichaam. De workshop heeft een sterk verbindend karakter en zorgt voor een grote hoeveelheid positieve energie in de groep. 

Verder is het bewezen dat het maken van ritmes het creatieve vermogen stimuleert om nieuwe dingen te kunnen bedenken en te creëren.Het resultaat van een body percussie workshop is dat de deelnemers hun dag vervolgen met een grote glimlach op hun gezicht, sterk verbonden als groep en bruisend van energie.

Duur: 60 minuten

10 t/m 700 deelnemers 

Prijs: 75,- euro per deelnemer

Verbonden Ademen 

Tijden deze sessie leer je een ademhalingstechniek om bewuste of onbewuste blokkades en trauma’s los te maken en te helen. 

Hoe je ademt is van grote invloed op hoe je je voelt. De meeste mensen gebruiken maar 30% van hun adem capaciteit. Door zuurstof circulatie door je lichaam te vergroten komt er energie vrij die zorgt dat oude bagage kan worden losgelaten.  Dit maakt ruimte voor diepe ontspanning en rust in lichaam en geest.

Ademwerk:

‚Äč

  • Vermindert stress

  • Helpt bij traumaverwerking

  • Vergroot algeheel welzijn

 

Duur: 90 minuten 

10 t/m 50 deelnemers

Prijs: 85,- euro per deelnemer

Geweldloze

Communicatie

In deze sessie leer je zeggen wat je echt bedoelt en empathisch  luisteren naar anderen. Hoe je communiceert bepaalt voor een groot gedeelte of wat je wilt zeggen echt overkomt bij de ander. Door geweldloze communicatie leer je  communicatie technieken die je kunnen helpen om een diepe connectie met jezelf en anderen te maken. In relatie tot je familie, vrienden en werk is geweldloze communicatie een krachtige techniek die je gelijk kunt toepassen.

Duur: 90 minuten

10 t/m 100 deelnemers

Prijs: 85,- euro per deelnemer