top of page

Drum cirkel

In een drumcirkel kies je de trommel die jou het meeste aanspreekt. Je leert op een speelse manier verschillende ritmes spelen en improviseren. Samen muziek maken geeft een geluksgevoel, veel energie en vermindert stress.

 

Duur: 60 minuten

10 t/m 50 deelnemers

Prijs: 75,- euro per deelnemer

Body percussie

In deze workshop leren de deelnemers op een energieke en speelse manier ritmes maken met hun lichaam. De workshop heeft een sterk verbindend karakter en zorgt voor een grote hoeveelheid positieve energie in de groep. 

Verder is het bewezen dat het maken van ritmes het creatieve vermogen stimuleert om nieuwe dingen te kunnen bedenken en te creëren. Het resultaat van een body percussie workshop is dat de deelnemers hun dag vervolgen met een grote glimlach op hun gezicht, sterk verbonden als groep en bruisend van energie.

 

Duur: 60 minuten

10 t/m 700 deelnemers 

Prijs: 75,- euro per deelnemer

Adem training

 Ademen doen we altijd, maar vaak onbewust van de enorme potentie hiervan.

De meeste mensen gebruiken maar 30% van hun ademcapaciteit.

Grotere hoeveelheden zuurstof inademen heeft vele voordelen. Na een ademtraining kun je de volgende voordelen verwachten:

 

  • meer energie

  • meer levensvreugde,

  • prestatie verbetering

  • betere concentratie

  • minder stress

  • sterker immuunsysteem

  • betere slaap

 

Duur: 90 minuten per training.

10 t/m 50 deelnemers

Prijs: 85,- euro per deelnemer

Communicatie

training

In deze training leer je zeggen wat je echt bedoelt en empathisch  luisteren naar anderen. Hoe je communiceert bepaalt voor een groot gedeelte of wat je wilt zeggen echt overkomt bij de ander. Tijdens deze training leer je  communicatie technieken die je kunnen helpen om een diepe connectie met jezelf en anderen te maken. In relatie tot je werk en privé zijn dit effectieve tools die je gelijk kunt gebruiken.

 

Duur: 90 minuten

10 t/m 100 deelnemers

Prijs: 85,- euro per deelnemer

bottom of page