"Your heart knows the way, run in that direction"
                         
   Rumi
die we gebruiken om dit doel te bereiken zijn: percussie workshops, geweldloze communicatie en ademwerk.  Sinds mijn jeugd heb ik een grote passie voor muziek maken en reisde ik met mijn vader de wereld over. Toen ik op mijn twintigste voor de eerste keer een meditatie retraite deed,  werd ik me bewust van mijn eigen bron van innerlijke rust. Daarna veranderde mijn leven en begon ik mijn reis naar steeds méér bewustzijn en het leven van mijn volledige potentie. 
Vandaag de dag is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen te begeleiden om hun purpose te vervullen en hun volledige potentie te leven.
 
Roy Groeneveld is een Nederlandse life coach en percussionist die bekend staat om zijn krachtige workshops en inspirerende coaching. Roy treedt vanaf zijn negende over de hele wereld op met bands, DJ's en theatergroepen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. In 2016 schreef hij mee aan het album 'Let It Glow' van zangeres Sherry Dyanne waarmee 4,6 miljoen maaltijden werden opgehaald voor het goede doel Feeding America.

Mijn grootste passie is mensen helpen om helemaal zichzelf te zijn en hun diepste wensen en dromen te vervullen. 

De specialisaties