top of page

Coming Soon

Roy Groeneveld

Als gecertificeerd leiderschap coach en trainer richt ik mij op het realiseren van jouw doelen en/of de doelen van je team. Als trainer onderscheid ik mij door de verbindende kracht van muziek en ademhalingstechnieken in te zetten. Waar nodig combineer ik deze technieken met de reguliere coaching werkvormen om bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.
Door het inbrengen van de begeleide ademhalingstechniek ervaren klanten al na één sessie een diepe ontspanning, helderheid en dankbaarheid.
Door de verbindende kracht van muziek wordt luisteren, positiviteit, creativiteit en elkaars talent herkennen, versterkt.
Dankzij mijn studie in Culturele Antropologie, reizen en muziek maken als percussionist in 35 landen, heb ik waardevolle kennis over vele verschillende culturen verkregen. Met oprechte belangstelling voor mensen, hun verhaal, cultuur en drijfveren, weet ik veel mensen op de juiste manier te raken in hun zoektocht om naar vermogen te presteren.

Als coach/trainer word ik door klanten gewaardeerd om de innerlijke rust die ik meebreng, het vermogen om een veilige ruimte te creëren en de doorbraken die leiden tot het bereiken van hun doelen. Ik ondersteun jou en jouw team graag om de gewenste verandering in gang te zetten en de door jullie gedroomde resultaten te realiseren.

Je kunt mij benaderen voor:
-Teamcoaching
-Individuele coaching
-Uiteenlopende trainingen

Vanzelfsprekend ben ik ook beschikbaar voor HR- en/of inkoopmedewerkers die op zoek zijn naar trainers om in-company trainingen te verzorgen.

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik denk graag met je mee.
info@roygroeneveld.com
+31618795531

bottom of page